17 Ağustos 2022

Dip burası mı?

Bazen, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olamayacakmış gibi geliyor. Çok şey kırıldı içimde, bakış açım değişti sanki. Eski çocuksuluğum yavaş yavaş siliniyor. Üstüne, bu çocuksuluğa sahip olanlara hayretle bakıyorum artık, yabancı geliyor, bu enerjiyi bu hevesi nereden buluyorlar diyorum...

İyileşir miyim, geçer mi bilmiyorum. Neye ihtiyacım var onu da bilmiyorum. Hayata tutunmamı kolaylaştıracak bir şeyler arıyorum sürekli. Sanırım çok yoruldum. 



7 yorum:

  1. Güzel bir blog buldum klavyene yüreğine sağlık takibe aldım. Yazış tarzınızı sevdim.

    YanıtlaSil
  2. geçecek tabii. yaa terapiye gidiyon yaa yani belirli bir tanı var mı ki. yoga meditasyon da aklında olsun. reiki de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belli bir tanı yok, sadece çok düşünüyorum, kendimi suçluyorum, çok takılıyorum vs. Tamam, teşekkürler :)

      Sil
  3. Bazen ben de çok yorulduğumu hissediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Achima Abelard23 Nisan 2023 18:34

    Na tomto blogu máte skvělý článek a já chci poděkovat panu Pedrovi, úvěrovému úředníkovi, který mi poskytl půjčku ve výši 600 000. Pounds poté, co jsem mu vysvětlil celý můj projekt prostřednictvím jeho soukromého e-mailu na pedroloanss@gmail.com, pak jsme mluvili o sazbě a podmínkách prostřednictvím e-mailu, protože já žiji v Aucklandu a on žije ve Spojeném království, takže po celém procesu mi bylo vyhověno půjčka s flexibilním splácením půjčky.
    Právě teď jsem tak vděčný a doporučím každému, kdo má obchodní projekt nebo potřebuje finanční službu, aby kontaktoval pana Pedra na jeho soukromý e-mail.

    Ještě jednou děkuji.

    YanıtlaSil