24 Kasım 2020

Annem ve babam covid pozitif

Eveeet sonunda bizim eve de uğradı bu illet. Ailecek aşırı dikkatliyizdir, marketten aldıklarımızı yıkarız, hiçbir yere çıkmayız mecbur değilsek ama sanırım babam işyerinden eve getirdi... Önce o başladı zaten, baya ağırdı aslında ama inatla iyiyim diyip ayakta duruyordu. Sonra anneme bulaştı, çok fazla ağrısı oldu yatak döşek yattı. En sonunda babamı zorla ikna etti de hastaneye gidip test yaptırdılar. Akşama cevap geldi pozitif olduklarına dair ve 5 dakika geçmeden kapıya görevliler geldi. Şok olduk bu hızlarına. İlaçlarını teslim edip evde temaslı kimler varsa onların numaralarını istediler. Onlara 10 gün, temaslılara 14 gün karantina yazdılar.

Annemle babamı salona kapattık, ama babam yerinde durmuyor ki.. Ay deli edecek hepimizi ya resmen hiperaktif 4 yaşında çocuk olarak kalmış bu adam büyümemiş kesinlikle.

Bizde bir şey yok. Sadece psikolojik olduğunu düşündüğümüz ufak bir şeyler oluyor bazen boğaz acıması, ağrı, halsizlik gibi. Uzun sürmüyor ama. Eğer babam evde fink atıp virüsü her yere saçmaya devam etmezse daha iyi olcaz...

Saat 6'ya geliyor şu an ve adam sabahtan beri telefonlara cevap verip kim ne önerirse evde var mı diye bakıyor yoksa eczaneden istiyor. "Biz erken gittik o yüzden ağır değiliz aman siz de dikkat edin" falan diyor. Ya biz seni ikna edemedik ki iki haftadır hastalıktan betin benzin atmış hala millete hava atıyor biz erken gittik diye hey allahım ya :) sinirden gülüyorum şu an.

11 yorum:

  1. Bu yazıda babanızın rolünde amcamın karısını gördüm resmen .. büyük geçmişler olsun, bir an önce atlatırlar inşallah ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha :)
      Zaten çoğu zaman annemi babam, babamı da annem olmalıymış diye düşünürüm. Bu yorum güldürdü beni :)
      Çok teşekkürler, inşallah.

      Sil
  2. Geçmiş olsun. Baba film karakteri olsaymis çok güldürürmüş. Gercek hayatta kızdırıyordur tabi:) çok geçmiş olsun, ben de yeni atlattım.

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun.üreci en kısa zamanda en iyi şekilde atlatırsınız umarım

    YanıtlaSil