20 Ağustos 2020

Dayım da korona

Anne tarafını tek tek yokluyor sanırım bu virüs.
Dayım test yaptırmak istemedi bir süre, normal bir soğuk algınlığı dedi geçer geçer dedi sonra nefes alamayacak hale gelince ambulansla hastaneye kaldırdılar. Oksijen verip test yapıp eve gönderdiler, çünkü hastanede yer yokmuş. Sonra evde yine fenalaştı yine ambulansla hastaneye götürülüp oksijen verilip taksiyle eve gönderildi. Testinin de pozitif çıktığı bilgisi verildi. Üçüncü defa fenalaşıp hastaneye alınınca artık nihayet bir yatak verebilmişler. Birkaç gün hastanede kalacak. Nefes alamıyor, baya kötü.

Hastanelerde yer yok ama bu olağanüstü durum hastaneye gitmedikçe görülmüyor, doktorların sesi duyulmuyor, devlet ses çıkarmıyor, yeniden herkesin kendini karantinaya alması için neyi bekliyorlar?
Gerçekten de ikinci dalga mı geldi? Gerçekten yetmez mi artık Allah'ım ne zaman atlatacağız bu dönemi ya...

9 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede atlatır.

    YanıtlaSil
  2. Geçmeyecek gibi.... Çok geçmiş olsun canım :(

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun.
    Rabbim tez zamanda şifa versin Inşaallah.

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun, ilk defa duydum bir yakınında çıkan. salgın geçmiyor şimdilik, yine artmaya başladı, doktorlar hemşireler çok yoğun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.
      Bizde baya bir kişide çıktı yakın akrabalarda.
      Hiç virüs kapmama ihtimalimizin sıfıra yakın olduğunu düşünüyorum. Hepimiz atlattık bence, sen de fark etmeden atlattın muhtemelen. Ama anne tarafım çok bünyesi zayıf, hastalığa yatkın insanlar oldukları için biraz daha sert geçirdiklerini düşünüyorum...

      Sil